Vi fik besøg af gode venner med gode smagsløg, så der skulle kræses for de mange ganer.
Jeg endte med denne kage af:
- Genoisebunde med kakao
- Hindbærfromage
- Hakkede hasselnødder
- Hakket hvid chokolade
- Ganache af mørk chokolade
Der var en begrænset mængde flødeskum i hindbærfromagen og piskede æggehvider for resten.. det gør kagen mindre tung og den friske smag af bær bliver ikke overdøvet af fed fløde.
Umm, det lyder også rigtig godt. Ummhh...
SvarSletTak Camilla :-) Det var også rigtig godt -hvis jeg selv skal sige det!!
SvarSletHvordan #&!!"##! har du lavet det flettet mønster af ganache ... det rigtig flot og meget prof. ud
SvarSlet/Christoffer
Tak Christoffer, det er jeg glad for, at du synes :-)
SvarSletDet er et kurvefletmønster, som jeg sprøjter på med en flad tyl med takker. Det er et klassisk mønster, der kræver tålmodighed og en sikker hånd, men derudover er det faktisk ikke så kompliceret.
Hvordan laver du det flettede mønster i ganachen?
SvarSletDet er såmænd bare sprøjtet på med en takket tyl. Det er ret simpelt men kræver tid og præcision. Teknikken hedder kurveflet og du kan garanteret finde en instruktion eller video via Google ;-)
SvarSletDen ser så lækker ud :) Og den hindbærmousse lyder lækker - har du en opskrift, der er offentlig tilgængelig?
SvarSlet