På bloggen her leger jeg med lækre kager til fest, hygge og syndig fornøjelse. Jeg elsker god chokolade, så selvfølgelig er det afspejlet i bloggens navn: chokoladesansen - man kan vel godt have en ekstra sans bare til chokolade
mandag den 4. juli 2011
Inciterende Citronmuffins Lokker Lakridsen
Jeg har et stykke tid spekuleret over, hvordan jeg kunne gøre brug af mit nye Johan Bülow lakridspulver og jeg kom i tanker om, at jeg elsker citron og lakrids sammen... det er faktisk den eneste grund til, at de gule vingummier i hariboposerne nogensinde bliver spist!
Så her er min seneste kreation: Citronmuffins med chokoladestykker og lakridscreme :)
Når man bider i kagen er citronaromaen dominerende og ens tænder møder de små stykker mørk chokolade, hvorefter lakridscremen smelter i munden med en skarp, salt lakridssmag, der bliver hængende på tungen med en stærk eftersmag...
De er bagt efter inspiration af en Hummingbird Bakery opskrift på citronmuffins med smørcreme-icing, som jeg har ændret til lakridscreme. Der er masser af revet økologisk citronskal og citronsaft i kagerne.. så der dufter fantastisk i køkkenet!'
Så er opskrifterne til lakridscremen og kagerne på bloggen!!
Jeg har naturligvis lavet en hel flok, som kæresten allerede har prøvesmagt og jeg glæder mig til at dele de andre med min chokoman-veninde Johanne og kollegerne måske :-)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hold da op, nogle LÆKRE kager du har herinde :-)
SvarSletHvor er de smukke dine katte! Det er sjovt at mange madrelaterede blogs er kattemennesker, gad vide om der ligger noget i det? ;-)
Mange hilsner
Birthe
Hej Birthe
SvarSletTAK :)
Det er da dejligt med positiv kritik fra en veletableret blogger som dig!
Ja jeg synes jo også, at de er smukke de søde små misser. Du har helt ret, det har jeg også lagt mærke til.. måske er der bare mange af os kattemennesker, der har sans for kreativitet og sætter pris på mad-mæssig æstetik.. man ved det ikke ;)
chokohilsner fra Stine
Mums hvor er de lækre. Hvordan laver du rose effekten med frostingen?
SvarSletTak skal du ha' både for komplimentet og fordi du læser med på bloggen!
SvarSletDet gør jeg med en stjernetyl med drejede spidser (min er nr.96 fra Wilton)
Du kan se en how-to hos Linebinevaskemaskine
her: http://linebinevaskemaskine.blogspot.com/2011/06/how-to-lave-en-frosting-rose.html
choko'hilsner Stine