På bloggen her leger jeg med lækre kager til fest, hygge og syndig fornøjelse. Jeg elsker god chokolade, så selvfølgelig er det afspejlet i bloggens navn: chokoladesansen - man kan vel godt have en ekstra sans bare til chokolade
fredag den 2. september 2011
Indbydende Ingefærsirup
Jeg er stødt på en spændende opskrift, hvor man skal bruge ingefærsirup og syltet ingefær. Derfor har jeg lidt på slump eksperimenteret med en hjemmegjort ingefærsirup.
Den tager ingen tid at lave og koster heller ikke alverden.. så nu glæder jeg mig til, at den har trukket lidt og kan bruges. Hvad jeg skal bruge siruppen til, afslører jeg først i en blogpost, når jeg har afprøvet den.
Jeg har brugt:
Rørsukker
Vand
Frisk ingefær i små tern
En tom vanillestang, der har stået i mit glas med sukker
Sukker og vand koges kort op, til alt sukker er opløst og hældes derefter over ingefær og vanillestang.
Det er lavet på slump, så der er ingen mål.. min sirup er blevet ret tynd, fordi der ikke er så meget sukker i forhold til vand... den har fået et dejligt, krydret, varmt zing efter at have trukket!
Tænker at den nok også er god i en kop varm the.. har I andre delikate idéer??
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
opskrift link virker ikke?
SvarSletNej beklager!
SvarSletMin post skulle først have været udgivet i løbet af eftermiddagen, men noget kiksede i den planlagte udgivelse. Der er heller ikke nogen opskrift endnu.
Retter det snarest :-)