Jeg fik sådan en lyst til müslibrød, men havde ikke lyst til at ælte og vente og ælte og vente.. så jeg improviserede det her brød. Klidmoster kunne senere oplyse mig om, at den rigtige betegnelse for sådan et u-æltet brød er no-knead brød.
De der skal bruge en eksakt opskrift, må gå forgæves her indtil videre, for jeg var for doven til at skrive ned undervejs, men det kan være den kommer senere. Indtil videre er der her et lille oprids over de ting, jeg blandede i:
- Gær
- Vand
- Tykmælk
- Dansk blomsterhonning
- Lidt salt
- Blandet müsli
- Hvedemel
Det smagte lækkert og var dejligt saftigt og blødt. Man kan med fordel flække det og spise det med smør, ferskenmarmelade eller den voldgode pålægschokolade fra Løgismose.. guf!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)