Det her er en improviseret chokoladekage med ingefærsirup, men den ligner en svamp :-)
Når den pludselige chokoladecraving skal stilles, bager jeg som regel en lille kage i mikroovnen. Det har jeg efterhånden gjort maaange gange, så jeg følger sjældent en opskrift. Denne gang er det en kage med smeltet chokolade og smør.. Herefter er de resterende ting rørt i på slump og den er bagt i en skål af porcelæn.
Resultatet er kagen på billedet... Måske har den fået lige vel meget mel, måske rørte jeg lige lidt for meget i dejen og måske blev det nederste af skålen skørt varm i mikroovnen. Det er i hvert fald mine bedste gæt på årsagen til den sjove kagefætter.
Jeg skal gerne afsløre, at det ikke er min bedste kage, men jeg er absolut ikke på toppen i dag og det skulle gå hurtigt.. Desuden er jeg alene om at fortære misfostret.
(Ingen mennesker eller dyr led overlast ved eksperimentet med den vanskabte kage)
Tak he he :-D
SvarSlet.. Utilsigtet kunstnerisk! Den var nu meget hyggelig, selvom den smagsmæssigt var en bundskraber..
*Stine
Skønt look! Og herligt at se andet end kager, der ser ud som forventet/ønsket. :-)
SvarSletLise
Det er muligt at den ikke er køn, men den smagte vel skønt??
SvarSletHvordan bager du sådan en kage i microovnen - jeg tænker på hvor varmt og hvor længe?
Tak Lise
SvarSletJa jeg syntes jo, at den var så spøjs, at den skulle stilles til skue ;-)
.. Men det er også altid dejligt at frydes over andres små kiksere :-D
*Stine
Nej faktisk måtte den stakkels skabning nøjes med sit spøjse ydre, for den var både sej og alt for kompakt.. Mit frihåndsværk var lidt for frit.
SvarSletDe plejer ellers at være fugtige og lækre...
Det afhænger selvfølgelig af mængden, men 3-4 minutter ved fuld effekt :-)
Dejen skal være ret våd.. Der ligger en opskrift på bloggen forresten.
*Stine