Prægtig er den varme mælk
Skøøøn er skoldhed kakaaa've
Gennem de fagre
Riger på jorden
Bringer varm chokolade alle fryd
...
Du skal bruge følgende til 1 kop:
God mørk chokolade - omkring 50 g.
Skoldhed mælk - jo federe jo bedre
Lidt rørsukker
Til de vovede et nip chili, eller til julenisserne et drys kanel... man kan også koge sin mælk med stjerneanis
Kom chokoladen i en rar kop og begynd med at røre en lille sjat varm mælk i ad gangen, indtil chokoladen er smeltet og uden klumper. Derefter hældes resten af mælken i og der smages til med rørsukker.. og har man kage, spises det naturligvis til..
En anden variant, jeg er glad for, laves med Valrhonas kakaopulver i stedet for chokolade og giver en virkelig intens smag - den sparker en seriøs mængde phenylethylamin (stimulerer hjernens produktion af endorfiner) og koffein rund i kroppen -WIN!!
Bringer varm chokolade alle fryd
...
Du skal bruge følgende til 1 kop:
God mørk chokolade - omkring 50 g.
Skoldhed mælk - jo federe jo bedre
Lidt rørsukker
Til de vovede et nip chili, eller til julenisserne et drys kanel... man kan også koge sin mælk med stjerneanis
Kom chokoladen i en rar kop og begynd med at røre en lille sjat varm mælk i ad gangen, indtil chokoladen er smeltet og uden klumper. Derefter hældes resten af mælken i og der smages til med rørsukker.. og har man kage, spises det naturligvis til..
En anden variant, jeg er glad for, laves med Valrhonas kakaopulver i stedet for chokolade og giver en virkelig intens smag - den sparker en seriøs mængde phenylethylamin (stimulerer hjernens produktion af endorfiner) og koffein rund i kroppen -WIN!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)