Når fingrene er blåfrosne og ens ånde bliver til is, skal man have noget lunt at hygge sig med. Så man kan passende nappe et halvrunkent æble og forvandle det til en omgang dampende, lækker æblecrumble. Denne er lavet i en ramekin sammen med krydderier, havregryn, marcipan og lidt smør. Skynd dig, før dine stakkels fingre fryser af :-)
På bloggen her leger jeg med lækre kager til fest, hygge og syndig fornøjelse. Jeg elsker god chokolade, så selvfølgelig er det afspejlet i bloggens navn: chokoladesansen - man kan vel godt have en ekstra sans bare til chokolade
fredag den 5. oktober 2012
Lille Lun ÆbleCrumble
Når fingrene er blåfrosne og ens ånde bliver til is, skal man have noget lunt at hygge sig med. Så man kan passende nappe et halvrunkent æble og forvandle det til en omgang dampende, lækker æblecrumble. Denne er lavet i en ramekin sammen med krydderier, havregryn, marcipan og lidt smør. Skynd dig, før dine stakkels fingre fryser af :-)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)