AnisKage med CitronFromage

onsdag den 27. marts 2013

PåskeKage Med Mango





Her er årets påskekage bestående af mangomousse på en bund af chokoladegenoise med Valrhona Alpaco. Den er pyntet med chantilly fløde og små fondantblomster i varme gule nuancer.

8 kommentarer:

  1. Hvordan var kagen? Og hvor finder jeg opskriften? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kagen var super lækker, og der er ingen opskrift.

      Slet
  2. Den er sk*deflot! Har du selv lavet blomsterne, eller har du købt dem et snedigt sted?

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak!!
      Ja jeg har selv lavet blomsterne med en plunger og veiner, som er en del af et stort udstikkersæt fra Wilton. Det er vildt nemt at lave en milliard små blomster :-)

      Slet
  3. er der en opskrift på den?

    SvarSlet
  4. chokoladesansen12. maj 2013 kl. 21.11

    Nej det er ingen opskrift, for jeg er ikke færdig med at justere :-)

    SvarSlet
  5. chokoladesansen12. maj 2013 kl. 21.15

    Jeg troede, at jeg havde svaret på din besked, men jeg kan ikke se det nogen steder ... Mystisk?
    Jeg har selv lavet blomsterne med en plunger og mould fra et stort Wilton blomstersæt.

    SvarSlet
  6. Okay, gælder mig til opskriften. Kagen ser jo lækker ud :)

    SvarSlet

Skriv endelig -jeg svarer så snart, jeg kan :-)

Søg i denne blog