Her er årets påskekage bestående af mangomousse på en bund af chokoladegenoise med Valrhona Alpaco. Den er pyntet med chantilly fløde og små fondantblomster i varme gule nuancer.
På bloggen her leger jeg med lækre kager til fest, hygge og syndig fornøjelse. Jeg elsker god chokolade, så selvfølgelig er det afspejlet i bloggens navn: chokoladesansen - man kan vel godt have en ekstra sans bare til chokolade
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hvordan var kagen? Og hvor finder jeg opskriften? :)
SvarSletKagen var super lækker, og der er ingen opskrift.
SletDen er sk*deflot! Har du selv lavet blomsterne, eller har du købt dem et snedigt sted?
SvarSletTak!!
SletJa jeg har selv lavet blomsterne med en plunger og veiner, som er en del af et stort udstikkersæt fra Wilton. Det er vildt nemt at lave en milliard små blomster :-)
er der en opskrift på den?
SvarSletNej det er ingen opskrift, for jeg er ikke færdig med at justere :-)
SvarSletJeg troede, at jeg havde svaret på din besked, men jeg kan ikke se det nogen steder ... Mystisk?
SvarSletJeg har selv lavet blomsterne med en plunger og mould fra et stort Wilton blomstersæt.
Okay, gælder mig til opskriften. Kagen ser jo lækker ud :)
SvarSlet